Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Saly 3. ročník
Založen: 27. 02. 2006 Příspěvky: 144 Bydliště: Československá republika
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 11:49 pm Předmět: Maják pro LADU VB |
|
|
Koupím maják pro úpravu mé lady na vůz VB(auto je původem origo VB).Mám zájem i o dal?í součástky pro vůz Lada 2107 _________________ O hranice se nediskutuje o hranice se střílí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: po listopad 24, 2008 1:14 pm Předmět: |
|
|
A se? tady úplně poprvý a neumí? česky, ne? _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Kdo nechce - hledá důvod.
Makarony do woka
V komíně hořelo, tak se to muselo uhasit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Saly 3. ročník
|
Zaslal: so prosinec 06, 2008 8:22 pm Předmět: Pro pana D. |
|
|
No bohu?el tu poprvé nejsem. Če?tinu docela ovládám, nějáké jiné připomínky ??????? _________________ O hranice se nediskutuje o hranice se střílí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: so prosinec 06, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
Tak si přečti co je napsáno pod odkazem do fóra inzerce a co je napsáno zde: http://kvh-cs.com/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=51
U? chápe?...? _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: so prosinec 06, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
Pro méně v?ímavé a některé druhy státních zaměstnanců:
Inzerce
Určeno výhradně pro nabídky k prodeji či výměně.
...1) Inzerát byl poptávkový - na takové je spousta jiných inzertních webů, zde pi?te pouze nabídky - buď k prodeji nebo výměně (ale ne ve stylu např. "shnáním výsadkářský baret, výměna mo?ná za vojenský materiál" - v?dy musí být hned jasné co konkrétně k prodeji či výměně nabízíte. _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
Saly 3. ročník
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 8:02 am Předmět: pro Petříka |
|
|
No tak na odkaz jsem koukal a zjistil jsem ?e i ty neumí? česky... _________________ O hranice se nediskutuje o hranice se střílí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Saly 3. ročník
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 8:09 am Předmět: |
|
|
Pro některé méně v?ímavé nebo pro některé druhý administrátorů. Věta začíná: Pokud... _________________ O hranice se nediskutuje o hranice se střílí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 8:34 am Předmět: |
|
|
Tak je?tě jednou a pomalu:
1) U? na hlavní stránce je napsáno "Určeno výhradně pro nabídky k prodeji či výměně."
2) http://kvh-cs.com/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=51 - tento odkaz je sice primárně určen jako vysvětlení těm, kteří se diví ?e jim zmizel inzerát a ptají se proč, ale taky je tam mj. znovu upozorněno ?e poptávka sem nepatří...
Nebudeme doufám muset na to dělat ?kolení či dokonce IMZ? _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
Saly 3. ročník
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 11:11 am Předmět: xxx |
|
|
Tak jo znova... Koukni na ten odkaz. Má? tam také chybky. Co z toho vyplývá to si myslím ?e i obyčejný člověk pochopí... Jinak bohu?el i státní úředníci pracují, asi se bude? divit ale je to tak. Tedy ?kolení se nebudu moci zúčastnit... _________________ O hranice se nediskutuje o hranice se střílí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra Člen
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 11:38 am Předmět: |
|
|
Nezlob se, ale já za sebe mohu říct, ?e já v odkazu "chybky" nevidím. Če?tině, myslím, rozumím docela dobře a text odkazu pova?uji za zcela jasný. Prostě poptávkové inzeráty na fórum nepatří. _________________ "Válka je příliš vážnou záležitostí, než by mohla být svěřena armádě." Georges Clemenceau |
|
Návrat nahoru |
|
|
Saly 3. ročník
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 12:38 pm Předmět: ondra |
|
|
Ach jo... O ten inzerát mi nejde u? ty věci mám jde mi o to ?e kdy? jsem si najel na odkaz co Petr posílal tak tam jsou ?patně napsána slova. Pí?u co vidím... A jak ty umí? český tak to je mi úplně jedno... _________________ O hranice se nediskutuje o hranice se střílí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Saly 3. ročník
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 12:40 pm Předmět: ondra |
|
|
Ach jo... O ten inzerát mi nejde u? ty věci mám jde mi o to ?e kdy? jsem si najel na odkaz co Petr posílal tak tam jsou ?patně napsána slova. Pí?u co vidím... A jak ty umí? český tak to je mi úplně jedno... _________________ O hranice se nediskutuje o hranice se střílí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
?marjá tady ne?lo o nic jinýho ne? ?es nebyl schopnej pochopit z česky psaného textu na dvou místech ?e tohle neni fórum pro poptávkovou inzerci...
Gramatiku tady nikdo nikomu nevytýkal. _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
Saly 3. ročník
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
OK... Tak?e jsme to oba jinak pochopily......
PS: Opravdu má? překlep v tom textu jak jsi posílal na něj odkaz _________________ O hranice se nediskutuje o hranice se střílí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Budulínek Člen
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 10:28 pm Předmět: mýlka |
|
|
Petr tam má "zmiel" místo "zmizel"
Saly - oba jsme pochopilI a ne pochopilY... tvrdé y by bylo jedině kdy? byste byli ?eny...ale tohle opravdu není koutek nauky o pravopisu českém...
A teď doufám, ?e já jsem se někde neutnul...kdy? poučuji _________________ Puč mi čepicí!... za stofků! - ne! To je kostým!
Kdykoliv jsem něco dělal, tak se u toho pila desítka! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|