Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
papergeorge 4. ročník
|
Zaslal: so leden 27, 2007 1:29 am Předmět: Nicknames |
|
|
Docela by mne občas zajímalo, jaké důvody vedou přispěvatele uvádět svá jména tak, jak je uvádějí. Například já se tak nazývám proto, ?e u? léta buduji se svým PC souhrn informací, které těsně po uveřejnění na v?emocném internetu způsobí naprostou bombu, co se týče výzbroje i výstroje ČSLA . Ze začátku to bude jen hromada nakřečkovaných fotek z internetu a knihoven, ale časem by to mělo mít formu papírových modelů jak techniky, tak v?eho ostatního. A co Vy ostatní, jak jste na tom, kecám, nebo nekecám? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Motostrelec 1. ročník
|
Zaslal: ne leden 28, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
preto?e to bola prvá vec čo ma napadla keď som pri?iel na toto fórum _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CINCLANT 1. ročník
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
"CINCLANT" je zkratka pro vrchního velitele atlantické flotily Severoatlantické aliance. A mám to z knihy Toma Clancyho (jen?e u? nevím ze kterého titulu). |
|
Návrat nahoru |
|
|
fidel 3. ročník
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
Moje pseudo fidel je se teho co jak ja poszedl studiovat historie ja nosil zelene uniformy i moi kamrady i kameradki nazvali mne "Fidel", ja ne nosil brody, ale to se od teho nosena uniformov.A moj koucur ma meno "Raul" |
|
Návrat nahoru |
|
|
saluki 1. ročník
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
Saluki - přezdívka z doby čundů. Jinak "SALUKI (SALUKA) je hnědý pou?tní pes. Jesli to mělo nějakou souvislost to u? opravdu nevím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
sCafi Svob. Hasman t.č. VÚ 5934
Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 924 Bydliště: Hrádek v Čechách/Sabinov (SK)
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 1:44 pm Předmět: |
|
|
no moje přezdívka je od jedný kreslený postavičky _________________ Fanklub svobodníka Hasmana aneb vojáci s morálními omezeními
Nejhorší smrt je z vyplašení! #jaksetohodí
To nejde na rozum mému puškařskému vzdělání
Mateji!Mateji!
Jen co Sparta lehla popelem....
Narodil se Antikrist.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|