Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petr Admin
|
Zaslal: út únor 27, 2007 5:17 pm Předmět: Vysočina 2007 |
|
|
Tak jsme trochu protáhli kosti po zimě...
Několik dal?ích foteček naleznete na
www.kvh-cs.com/probehle/vysocina07
Nutno podotknout, ?e kromě kostí a svalů dostaly notně zabrat i bránice a mimické svaly. _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Kdo nechce - hledá důvod.
Makarony do woka
V komíně hořelo, tak se to muselo uhasit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra Člen
|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:36 pm Předmět: |
|
|
Bylo nás sice málo,ale stálo to za to. Tato akce byla rozhodně to nejlep?í, co mohlo být pro ty, kteří se dosud po Přijímači nerozhodnuli. A ta legrace!!!!-a? mne bolela hruď. A jak jsem zneu?il své spolubojovníky- cha, cha. _________________ "Válka je příliš vážnou záležitostí, než by mohla být svěřena armádě." Georges Clemenceau |
|
Návrat nahoru |
|
|
v.krizka 1. ročník
Založen: 06. 11. 2006 Příspěvky: 2 Bydliště: znojmo - hnojmo
|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:56 pm Předmět: vysočina |
|
|
jo srandy kopec a dost dobrý zá?itky .... ale zima byla jak v ruským filmu ... tohle bylo počasí pro velký drsňáky |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: út únor 27, 2007 8:38 pm Předmět: |
|
|
Bylo sice fest fri?no, ale zase tak hrozný to nebylo. _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra Člen
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 3:33 pm Předmět: |
|
|
To sice nebyla, ale bez rukavic to příli? dobře ne?lo. Vlastně i ze snímku je dobře vidět, kdo je neměl a hřeje si ruce v kapsách. A já nechám ty své na svatý rozkaz předsedy pří?tě doma. _________________ "Válka je příliš vážnou záležitostí, než by mohla být svěřena armádě." Georges Clemenceau |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ostravak 4. ročník
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
Petře, k čemu máte prosím ty celty tak smotané? Nepatří slo?it pod chlopeň MP?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dzarda 2. ročník
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 3:44 pm Předmět: |
|
|
Ostravak napsal: | Petře, k čemu máte prosím ty celty tak smotané? Nepatří slo?it pod chlopeň MP?? |
Já bych to tipnul jako futrál na SA ....kvůli skrytému no?ení ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, je to vidět i na fotkách (chce to víc koukat ), ?e ve chvíli kdy máme v rukách "holé" Sa 58, tak jsou celty pod chlopněmi, jinak v místech vysokého rizika střetu s veřejností jsou celty pou?ity jako obaly na zbraně... _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
olava 2. ročník
|
Zaslal: so březen 03, 2007 6:50 pm Předmět: |
|
|
Nó, pěkný, ?koda, ?e fotek není víc. Vím, ?e jste to tu u? někde probírali, ale tak je?tě jednou, Petře, dej mi info k tvý čepičce. To byl nějakej mazáckej výstřelek? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra Člen
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
Pokusím se odpovědět za Petra: Tato věc se objevuje hlavně na cvičeních armád VS, kde velitelé chtěli vypadat před svými kolegy "honosněji" . Vět?inou si tu čepici vycpávali nějakými plastovými obroučkami, nebo jen tvrdým papírem. Snímky, které sem dávám, jsou konkrétně ze cvičení DRU?BA 1986. Snad jsem odpověděl na v?e. A za chyby se omlouvám.
http://img156.imageshack.us/img156/8523/kvhkp8.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/6091/csrq6.jpg _________________ "Válka je příliš vážnou záležitostí, než by mohla být svěřena armádě." Georges Clemenceau |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
A já jen dodám, ?e je to často z těchto cvičení vidět i na mu?stvu, nejen na důstojnících. _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
papergeorge 4. ročník
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 10:15 pm Předmět: |
|
|
Petr napsal: | Přesně tak, je to vidět i na fotkách (chce to víc koukat ), ?e ve chvíli kdy máme v rukách "holé" Sa 58, tak jsou celty pod chlopněmi, jinak v místech vysokého rizika střetu s veřejností jsou celty pou?ity jako obaly na zbraně... |
To u? ta doba pokročila tolik? To mne tedy mrzí. My kdy? jsme si vyrazili na výlet, pravda jenom ve dvou (viz vlákno kulometník), budili jsme úplně jiné emoce. Ani by mne nenapadlo si své ko?tě schovávat. A jsou to "jenom" tři-čtyři roky zpátky, proto na to reaguju. Jestli to není náhodou na?ím vstupem do NATO, kdy zkončila legrace a začala tuhá disciplína... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: po březen 05, 2007 6:33 am Předmět: |
|
|
Nejsem si jist, jak to bylo přesně za předchozího zákona o zbraních a střelivu, ale ten současný u? pěkných pár pátků platí a na neskryté no?ení zbraní kategorie D nahlí?í stejně jako na no?ení ostrých zbraní. Nebudeme nesmyslně riskovat střety s PČR a případné pokuty či jiné postihy.
EDIT: Ten zákon platí myslím od 1.1.2003 a ani předtím nebylo moc radno se pohybovat na veřejnosti se zbraněmi "volně lo?enými". _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
|