Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
James Ryan Člen
Založen: 22. 05. 2006 Příspěvky: 522 Bydliště: VÚ 1535/VÚ 5220C
|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 1:03 am Předmět: Osprey Publishing - Warsaw Pact Ground Forces |
|
|
Osprey Publishing Warsaw Pact Ground Forces (Pozemní vojska států Var?avského paktu)
Nedávno sem narazil při brouzdání nekonečným internetem na tuto publikaci.Pokud by nekdo mel zájem tak to mu?u nekam uploadnout. Stačí říct _________________
"Mír se zjednává válkou. "
".kdykoliv sem něco dělal pila se u toho desítka "
neznámý vojín |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
Já ji znám a zájem mám - skvěle jsem se u toho zasmál, kdy? jsem to viděl, tak?e bych si to klidně prohlídnul zase.
Pokud je pravda (a já to nemohu hodnotit, neb kromě čs. ozbrojených sil se v dal?ích armádách nevyznám) ?e Osprey je vysoce hodnotná literatura, tak v tomto případě ?lápli kardinálně vedle. _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Kdo nechce - hledá důvod.
Makarony do woka
V komíně hořelo, tak se to muselo uhasit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hruška 4. ročník
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 810 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 9:10 pm Předmět: |
|
|
Já se k přání uploadování připojuji, diky _________________ "Zavdej si s ďáblem a budeš páchnout sírou."
(německé přísloví) |
|
Návrat nahoru |
|
|
James Ryan Člen
Založen: 22. 05. 2006 Příspěvky: 522 Bydliště: VÚ 1535/VÚ 5220C
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ostravak 4. ročník
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 10:38 am Předmět: |
|
|
Tu kní?ku jsem taky viděl. Co se týče čs. armády, tak ten motostřelec v zimní výstroji je dost síla-zapracovala tvůrcova fantazie. Zcela neznámý obal na masku, polní lopatka a taky ty zimní boty. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hornisse 4. ročník
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 1:16 pm Předmět: |
|
|
Ostravak napsal: | Tu kní?ku jsem taky viděl. Co se týče čs. armády, tak ten motostřelec v zimní výstroji je dost síla-zapracovala tvůrcova fantazie. Zcela neznámý obal na masku, polní lopatka a taky ty zimní boty. | Obal na masku je asi polskej a zbytek je tě?ko říct odkud, kreslíři nejspí? chyběli vhodné fotky podle který ty kresby vznikájí
Jinak pokud mohu soudit tak publikace Osprey jsou opravdu kvalitní, ale chybky (či různé tě?ko dokumentovatelné podivnosti) se samozřejmě vyskytují občas i zde.... _________________ "Kdo není ochoten bránit svoji svobodu, nesmí se divit, že mu čas od času pod oknem zaparkují cizí tanky." |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 1:22 pm Předmět: |
|
|
No ale tady nejde o detaily, to co tam autoři předvedli v čs. výstroji a doplňcích bych já dokázal napsat o jůesármy a to mě vůbec nebere.
Oproti tomuhle je i Vogeltanz dobrej. _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
Hornisse 4. ročník
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 1:29 pm Předmět: |
|
|
Petr napsal: | No ale tady nejde o detaily, to co tam autoři předvedli v čs. výstroji a doplňcích bych já dokázal napsat o jůesármy a to mě vůbec nebere.
Oproti tomuhle je i Vogeltanz dobrej. | No v tomhle případě to opravdu trochu nezvládli , ale třeba v publikacích o něm. armádě za WW2 bývají jen min. chyby a spí?e se tam občas vyskytují různé netypické leč mo?né věci. Co se týká dal?ích období tak tam nemohu kvalitu příli? posoudit, asi taky zále?í na autorovi. _________________ "Kdo není ochoten bránit svoji svobodu, nesmí se divit, že mu čas od času pod oknem zaparkují cizí tanky." |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 1:30 pm Předmět: |
|
|
Jo jo, proto říkám ?e jinak kvalitní sérii po?kodili tímhle paskvilem. _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
|