|
KVH Československo 1945 - 1990 Diskusní forum KVH ČS 1945 - 1990
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hermann 1. ročník
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
Ondřej napsal: | jináč ten borec v levo má na sobě právě ten nezavadený nosný systém (přezka jako u Britského pásku), v porovnání s ČSLA řemením vz. 85 velice vydařené. |
A kde ho teda vzal kdy? je nazevedený? Já ty fotky měl jako originály .
Ohledně té polní jsi psal ?e jsi ji je?tě v boji neviděl. O velké jsi nic nepsal ale také by mě zajimalo jak to vypadá. Občas jdeme na takové pochodové výlety daleko a daleko na více dní a jen ta malá polní je málo. Zatím jsem to ře?il ?e jsem si naházal dal?í potřebné věci do vaku vz.85 (myslím) ten je taky nepromokavej a zahákl jdem ho za ty řemeny. Ale velká by se hodilo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 9:16 pm Předmět: |
|
|
Je otázkou, jestli to nejsou fotky z nějakých vojskových zkou?ek, případně u kolika procent armády se to stihlo zavést.
I z na?ich luhů a hájů jsou fotky kde se vyskytují věci nezavedené či zavedené na zkou?ku v pár exemplářích. _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Kdo nechce - hledá důvod.
Makarony do woka
V komíně hořelo, tak se to muselo uhasit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondřej 2. ročník
Založen: 18. 04. 2007 Příspěvky: 92 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út červenec 14, 2009 4:30 pm Předmět: |
|
|
Hermann napsal: | Ondřej napsal: | jináč ten borec v levo má na sobě právě ten nezavadený nosný systém (přezka jako u Britského pásku), v porovnání s ČSLA řemením vz. 85 velice vydařené. |
A kde ho teda vzal kdy? je nazevedený? Já ty fotky měl jako originály .
Ohledně té polní jsi psal ?e jsi ji je?tě v boji neviděl. O velké jsi nic nepsal ale také by mě zajimalo jak to vypadá. Občas jdeme na takové pochodové výlety daleko a daleko na více dní a jen ta malá polní je málo. Zatím jsem to ře?il ?e jsem si naházal dal?í potřebné věci do vaku vz.85 (myslím) ten je taky nepromokavej a zahákl jdem ho za ty řemeny. Ale velká by se hodilo. |
Je?í?, já sem u? fakt magor , myslel sem velkou polní a napí?u malou, no omluva a sorry v jednom .).
Jinak ta fotka (kde jsou dvá borci) na mě dojmem vojenské akce moc nepůsobí, spí? jako nějaký pokus nějakého KVH ze spřátelené NDR
jj, malá polní je fakt mini a proto mě zajímá ta velká polní (radeji kontroluju co pí?u)
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Hermann 1. ročník
|
Zaslal: út červenec 14, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
Taky taky, tuhle sme byli na pochodáku a já musel mít náhradní oblečení různě po kapsách |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondřej 2. ročník
Založen: 18. 04. 2007 Příspěvky: 92 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út červenec 14, 2009 5:42 pm Předmět: |
|
|
Náhradní oblečení po kapsách je mazec, ale spacák po kapsách je vylo?eně machrovina
Teoreticky vzato, vycházíme li z faktu, ?e NVA v podstatě jen inovovala wehrmachtí výstroj, velká polní by mohla vypadat jako ta wehrmachtí,
ale je to jen doměnka.
Co se nosilo v té malé, ano, pí?u a myslím malou polní ,
to je pro mě tak torchu záhada.
Spekulace ve fórech má admin Petr stra?ně rád |
|
Návrat nahoru |
|
|
Budulínek Člen
|
Zaslal: út červenec 14, 2009 11:36 pm Předmět: |
|
|
Hermann napsal: |
Já nevím no, já jsem viděl pár videí o tom NVA, pak jsem zkoukl fotky a nějak mě tyto jehličky přitáhly. Ty český se mi zdaji s prominutím divné .
|
Tak to je věcí názoru..?e ano..mě se zase zdají divné Strichtarny (jehličí NVA) proto?e na rozdíl českého a polského (to polské je ve vzhledu matro?e kolikrát nerozeznatelné od českého) jehličí, jsou ty NVA jehličky hnědé..a to mi prostě jaksi hlava nebere a oku nelahodí..tím ale neříkám, ?e mě v některých věcech výstroj NVA jehličí nezaujala.. _________________ Puč mi čepicí!... za stofků! - ne! To je kostým!
Kdykoliv jsem něco dělal, tak se u toho pila desítka! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hermann 1. ročník
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:25 am Předmět: |
|
|
Já vím, já jsem rád tak trochu jinačí ...
Také by mě zajimalo co v ní nosily. Svačinu, pití a bloček asi ne tak co |
|
Návrat nahoru |
|
|
papergeorge 4. ročník
|
Zaslal: st listopad 11, 2009 12:26 pm Předmět: |
|
|
Pokud uz to neznate, tady se da najit par zajimavosti a odpovedi. Je nekdy lepsi se mrknout sousedum do loznice, nez vymyslet ...co kdyby...
http://www.red-alliance.net/forum/index.php?board=35.60
doufam, ze ten odkaz funguje... _________________ Za vsechno muze tenhle on:
A Rallye ABC EP-SI-LON... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|