|
KVH Československo 1945 - 1990 Diskusní forum KVH ČS 1945 - 1990
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petr Admin
|
Zaslal: pá leden 05, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
Do podobného kroku (čili výběru příspěvků na provoz) se mi moc nechce. Tohle fórum je vstřícným krokem od na?eho klubu v?em, co se o danou věc zajímají, tak bych to chtěl nechat zcela zdarma. Navíc bych se pak nerad dočkal situace, kdy někdo zaplatí, ale bude dělat bordel - co pak s ním? Takhle ho mů?u klidně poslat kamsi, ale pak bych se s ním musel hádat, kdy? bude tvrdit "já si to zaplatil, tak mám právo tu být". _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Kdo nechce - hledá důvod.
Makarony do woka
V komíně hořelo, tak se to muselo uhasit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
papergeorge 4. ročník
|
Zaslal: pá leden 05, 2007 7:18 pm Předmět: |
|
|
Jo, má? recht, já myslím něco ne na přímý provoz fóra, ale v?eobecně, i kdy? nejsem nikde členem. Já to nadhodil, ani? bych si to předem nějak promyslel, tak?e nějaký vzorový model někde existovat musí. Kdo by (jen?e to je zatím ono ne??astné by) chtěl, ten si roz?íří a udr?í pole působnosti. Já taky umím přijít s vlastní l?ící ke stolu, ale je?tě pořád se u toho červenám, kdy? vidím, ?e to někoho stojí námahu, čas, atd a nechce aspoň s něčím pomoci. Nebo pro nás zkus najít jinou formu, jak přilo?it ruku k dílu.
PS: kdyby se náhodou časem přihodilo, ?e se zbytek VS pokusí vytěsnit ČSLA z jejího postu primadony a hrozilo by uskřinutí této spřátelené větve, doufám, ?e nasbírané a vydiskutované materiály nebudou znehodnoceny a ztraceny nýbr? archivovány a na po?ádání k nim bude i nadále, by? slo?itěj?í přístup. A teď by mne zajímalo, co by na tohle souvětí řekla lep?í če?tinářka. |
|
Návrat nahoru |
|
|
fidel 3. ročník
|
Zaslal: út únor 20, 2007 3:59 pm Předmět: |
|
|
Moje meno Kristof, ja sem s Polska, moja cestina je slaba.Chcete jakie info o polskiej armade z Varsavskej Smlouvy (LWP- Ludowe Wojsko Polskie)? |
|
Návrat nahoru |
|
|
papergeorge 4. ročník
|
Zaslal: út únor 20, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě, ale přesuneme to do příslu?né sekce Polská Lidová Armáda (Wojsko Polskie). Tady u? to nemá cenu rozvíjet, jóóó? |
|
Návrat nahoru |
|
|
fidel 3. ročník
|
Zaslal: st únor 21, 2007 3:00 pm Předmět: |
|
|
Ano, Dekuje |
|
Návrat nahoru |
|
|
fidel 3. ročník
|
Zaslal: st únor 21, 2007 3:09 pm Předmět: |
|
|
Tam je take info:Promiňte, ale jen u?ivatelé se zvlá?tním oprávněním mohou číst témata v tomto fóru? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Risk3 3. ročník
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: st únor 21, 2007 10:05 pm Předmět: |
|
|
přidal jsem tam fidela ručně bez ?ádosti _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Kdo nechce - hledá důvod.
Makarony do woka
V komíně hořelo, tak se to muselo uhasit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
fidel 3. ročník
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 3:31 pm Předmět: |
|
|
Dekuji Petrze |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|