Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ondra Člen
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 7:59 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, předsedo. Hrůza to je s námi. Vodítko by to chtělo.
Mimochodem bych také upozornil, ?e mám po akci značně namo?enou bránici. Takovou legraci jsem snad je?tě neza?il. _________________ "Válka je příliš vážnou záležitostí, než by mohla být svěřena armádě." Georges Clemenceau |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
Proto?e se? kryptoprasák a pankáč v jedné osobě. _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Kdo nechce - hledá důvod.
Makarony do woka
V komíně hořelo, tak se to muselo uhasit... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
Mě se nejvíc líbil korsický separatista se vzhledem cikánské vě?tkyně, provádějící na motockylu BMW 750 přehlídku Napoleonovy Mladé gardy... _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra Člen
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 8:07 pm Předmět: |
|
|
Jejdaaaaaaaaaaaa, mně se ten termín tak yeah líbí. Vlasy zanechám. Jsem ve ?kole poprvé středem pozornosti.
Toho separatistu chtělo natočit. Jakmile si to představím, padám smíchy. Je?tě kdyby si vzal kelímek na drobné do ruky a bylo by to dokonalé. _________________ "Válka je příliš vážnou záležitostí, než by mohla být svěřena armádě." Georges Clemenceau |
|
Návrat nahoru |
|
|
papergeorge 4. ročník
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 8:26 pm Předmět: |
|
|
Je?tě k té fotce. Dokonce se Vám povedlo vystihnout, ?e při navrhování pětaosem bylo celkově počítáno s masivněj?ími nositeli, jak je tady někde jinde napsáno... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Venty 4. ročník
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 10:19 pm Předmět: |
|
|
papergeorge napsal: | Je?tě k té fotce. Dokonce se Vám povedlo vystihnout, ?e při navrhování pětaosem bylo celkově počítáno s masivněj?ími nositeli, jak je tady někde jinde napsáno... |
No jo, ani jsem si toho nev?iml. Pravdou je, ?e mám naprosto průměrné míry (kromě teřichu ) cca 183 a 85kg. Je zajímavý jak velikostně ladíme _________________ "Každej z nás víte přece náramně dobře, jak věci nakonec jsou. My můžeme mít dneska jenom to, co jsme si sami udělali... A tak to teda taky máme!!!"
(film Bílá paní, Československo, 1965) |
|
Návrat nahoru |
|
|
vojta 3. ročník
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 6:33 am Předmět: |
|
|
sakra,tak je mi blbí ?e jsem zkazil fotku svou nepozorností, |
|
Návrat nahoru |
|
|
vojta 3. ročník
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 6:38 am Předmět: |
|
|
mymoto furt se musim smát tomu jak tam po celých kasárnách Petr večer honil Ondru s tou násadou od lopaty a bručel při tom jak mnich |
|
Návrat nahoru |
|
|
Honza 2. ročník
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 7:25 am Předmět: |
|
|
kdy? jsem si tu fotku znova prohlí?el, tak mě zarazila je?tě jedna věc..... pří?tě si ty kosy před focením zajistěte |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 8:10 am Předmět: |
|
|
Souhlas, by? to jsou mrtvá ?eleza, tak by bylo záhodno dbát i na takové věci (teda jestli nejsou přepínače stehlé na tvrdo, co? se často stává a leckdy chybí úplně).
Je?tě mnoho sluncí bude trvat ne? se z bledých tváří stanou dobří lovci.
Nicméně mi ta poznámka připomíná úsloví "kdo chce psa bíti, hůl si v?dycky najde". _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
papergeorge 4. ročník
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 10:52 am Předmět: |
|
|
vojta napsal: | sakra,tak je mi blbí ?e jsem zkazil fotku svou nepozorností, |
Nezkazil,
celkový dojem je za jedna. Takových drobností si v?imne jen rejpal jako já nebo kolega Honza... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Honza 2. ročník
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 4:53 pm Předmět: |
|
|
nechtěl jsem rejpat za ka?dou cenu. mě ?lo o bezpečnost, v?dycky je lep?í mít zaji?těno. x-krát má? v ruce znehodnocenku, pak třeba jednou dostane? na akci ostrej, nedá? si pozor a je prů?vih |
|
Návrat nahoru |
|
|
papergeorge 4. ročník
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
Honza napsal: | nechtěl jsem rejpat za ka?dou cenu. mě ?lo o bezpečnost, v?dycky je lep?í mít zaji?těno. x-krát má? v ruce znehodnocenku, pak třeba jednou dostane? na akci ostrej, nedá? si pozor a je prů?vih |
Přesně takhle nás to učili taky. A o tom ta vojna JE. A je jedno, zda se pí?e rok 1914 nebo 2007... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Admin
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
Tak jest. Proto to také beru jako svou chybu, lhostejno ?lo-li o nováčky... _________________ Kdo chce - hledá způsob.
Makarony do woka
|
Návrat nahoru |
|
|
Chomutovák Král vod hnoje
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 9:23 pm Předmět: |
|
|
papergeorge napsal: | Honza napsal: | nechtěl jsem rejpat za ka?dou cenu. mě ?lo o bezpečnost, v?dycky je lep?í mít zaji?těno. x-krát má? v ruce znehodnocenku, pak třeba jednou dostane? na akci ostrej, nedá? si pozor a je prů?vih |
Přesně takhle nás to učili taky. A o tom ta vojna JE. A je jedno, zda se pí?e rok 1914 nebo 2007... |
malej off, ale docela to rozdíl je jestli je rok 1914 a nebo 2007. Proto?e ne v?echny zbraně jdou zajistit s vypu?těným úderníkem a ne v?echny vojenské zbraně mají vůbec pojistku |
|
Návrat nahoru |
|
|
|